Kulinársky kalendár

Kulinársky kalendár

Kulinársky kalendár APRÍL

Veľkonočné špeciality

Kulinársky kalendár zohľadňuje sezónnosť a prirodzený životný cyklus jednotlivých surovín, a preto sa jedlá každý mesiac pravidelne menia.

V mesiaci apríl si môžete vychutnať typické chute jari, ktoré pre našich zákazníkov pripravil kolektív kuchárov reštaurácie Ponteo.

 


Kulinársky kalendár
Balotína z lososa s marinovanými ružičkami karfiolu

 

Bravčová panenka na špargľovom rizote
Bravčová panenka na špargľovom rizote

 

Králičie stehno na cesnaku s rozmarínom
Králičie stehno na cesnaku s rozmarínom

 

Jahňacie kotlety s bylinkovou krustou
Jahňacie kotlety s bylinkovou krustou

 


Špenátový krém s medvedím cesnakom a pošírovaným vajíčkom

0,25 l | 4,50 EUR


Balotína z lososa s chrenovým créme fraiche a ružičkami marinovaného karfiolu

100 g | 7,50 EUR


Jahňacie kotlety v bylinkovej kruste s pečenými zemiakmi, špenátom a cherry paradajkami

300 g | 11,50 EUR


Králičie stehno na cesnaku a rozmaríne s mrkvovým pyré a mladým hráškom

200 g | 150 g | 18,55 EUR


Bravčová panenka na špargľovom rizote

200 g | 150 g | 12,50 EUR


Mrkvový koláč

200 g | 3,50 EUR



Miesto, ktoré vám ostane v srdci.

Ponte znamená v latinčine most, spojenie. V Ponteo Activity Park sa v jedinečnej forme spája mesto s prírodou, práca so zábavou, aktivita s relaxom. Je to však predovšetkým miesto, ktoré spája ľudí - rodinu, priateľov, susedov a kolegov.

Chce to len raz prísť a zažiť.